The Crew 2 için Yeni Sezon Güncellemesi Geldi: PC'de 32 GB

06.07.2023 22:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan yarış oyunu The Crew 2 için 9. Sezon 1. Bölüm: American Legends güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme PC'de 32 GB boyutunda karşımıza çıkıyor ve tam güncelleme notları yayınlanmış durumda.
 
Yeni içerikler oyuna dahil edildi
 
 
 
The Crew için yayınlanan 9. Sezon 1. Bölüm: American Legends bölümü oyuna Race Creator modunu dahil ediyor. Bu araçla beraber oyuncular artık kendi yarışlarını oluşturabiliyor, yayınlayabiliyor ve paylaşabiliyor. Ayrıca oyuncular The Crew Motorfest'teki bazı sunucuların geçmişine odaklanacak dört yeni hikaye içeriğini deneyimleyebiliyor: Malu, Pierce, Jim ve Toji.
 
Bu son güncelleme ek olarak 24 yeni aracı, PvE etkinliklerini ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor. Topluluk yarışları sekmesiyle beraber oyuncular yeni etkinliklere bakabiliyor ve dahil olabiliyor. Ayrıca etkinlik biletleri, etkinlikleri doğru bir şekilde temsil eden ekran görüntüleri ile güncellendi.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ivory Tower Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler