Ubisoft, The Crew Motorfest'i Resmi Olarak Duyurdu

31.01.2023 21:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Ivory Tower, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) ve Luna için The Crew Motorfest'i duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Oyunu önceden test etme şansına erişmek için bir ön kayıt programı başlatıldı
 
 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak olan yeni yarış oyunu The Crew Motorfest'i yayınlanmadan önce test etme şansına sahipsiniz. Bu şansı elde etmek için ekip The Crew Motorfest Insider adlı bir program yayınladı. Bu test programına buradan kaydolabilirsiniz. 
 
The Crew serisinin yeni oyunu Motorfest oyunculara en yeni yarış deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Motorfest, biz oyun severleri Hawaii'nin açık dünyasına götürüyor. Etrafı keşfedebileceğimiz bu açık dünyada çeşitli etkinliklere katılabiliyor ve yeni araçların kilidini açabiliyoruz.
 
Serinin önceki oyunlarından daha gelişmiş bir yarış deneyimi sunmayı hedefleyen Motorfest oyununda biz oyuncular yanardağ yamaçlarından aşağı doğru inebilecek, yeşil yağmur ormanlarının yanından geçip gidebileceğiz. Farklı bölgeleri bizlere sunacak olan bu yapımda oyuncuları oyunda tutacak çok çeşitli yarış türleri de mevcut olacak.
 
The Crew Motorfest tanıtım fragmanı
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ivory Tower Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler