The Crew, Yeni Nesil Konsollarda 1080p / 30FPS'de Çalışacak

08.04.2014 19:55 Samet Konuksal


    Ubisoft'un geçtiğimiz yaz döneminde duyurusunu yaptığı açık dünya oynanışına sahip yarış oyunu The Crew için yeni haberler gelmeye başladı. Bir siteye röportaj veren The Crew'in yaratıcı yönetmeni Julian Gerighty, oyunun sahip olacağı teknik detaylardan bahsetti. 
 
    Belirtilenlere göre The Crew, yeni nesil konsolların her ikisinde de 1080p doğal çözünürlükte, 30 FPS sınırında çalışacak. Ayrıca oyunun konsolda sunacağı grafik kalitesi, PC'den çok da farklı olmayacak. Gerighty'nin belirttiklerine göre The Crew için yapımcı ekip, her üç platformda da benzer grafik sunmayı planlıyor.
 
    Yarış türündeki bir oyun için 60 FPS göze daha hoş gelebilirdi. Ancak yine de açık dünyalı bir MMO oyunu için gayet iyi değerler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 5 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler