The Crew'a Yeni Oyun Modu ve Araçlar Geldi

17.02.2015 08:02 Tunahan Başol


     Ubisoft, The Crew için yayınladığı son güncellemeyle birlikte bir de araba paketi DLC'si ile oyuncuların karşısına çıkıyor.
 
     Herkes için ücretsiz olan The Speed Live güncellemesi 2-8 kişi oynayabileceğiniz Eliminator PvP modunu oyuna ekliyor. Bu modda alışık olduğunuz birbirini etkisiz hale getirme dinamiklerinin yanında can dinamiği bulunuyor. Kovalamaca sürerken süre sona erdiğinde sonuncu olan oyuncu bir can kaybediyor. Güncelleme ayrıca yeni görevler ve kişiselleştirme öğeleri ekliyor.
 
     The Speed Car Pack isimli indirilebilir içerik ise Saleen S7 Twin Turbo, Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series ve Alfa Romeo 4C'yi özel performans seçenekleriyle oyuna ekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler