The Crew'da Deneyim Puanları Nasıl Dağıtılacak?

12.04.2014 14:21 Ömür Gencer

 
     Ps4, Xbox One ve Pc platformlarına çıkacak olan ve son açıklanan bilgilerle oldukça ses getiren The Crew için Ubisoft'un tasarımcısı Serkan Hassan, deneyim puanlarının nasıl dağıtılacağı hakkında konuştu.

     Hassan: " Crew'da ödül kazanmak öncelikle yaptığınız aktiviteye göre değişecek. Eğer şehrin öbür ucuna değerli bir kargo taşıyorsanız varış noktanıza çabucak ve hasar almadan ulaşmanız önemli olacak. Aynı şekilde görev rakip aracı parçalamak ise en çok hasarı veren oyuncu en çok puanı alacak. Bu sistem oyuncuyu her durum için farklı şekilde oynamasını gerektirerek, oyunda her aktiviteye ayrı önem vermemizi sağlıyor." Diyerek The Crew'daki durumun aslında diğer oyunlardan çok da farklı olmadığını gösterdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler