The Crew'de Dört Saatlik Yarışlar Olacak

11.03.2014 18:30 Samet Konuksal


    Ubisoft'un açık dünyalı yarış oyunu The Crew, oyun dünyasının en geniş alana sahip yapımlarından birisi olacak. New York'u oldukça detaylı bir şekilde aktaracak olan The Crew, bu konudan epey faydalanacak gibi görünüyor.
 
    Bir röportajda konuşan oyunun yönetmeni Julian Gerighty, The Crew'deki yarışlardan söz etti. Gerighty'nin belirttiklerine göre oyundaki bir mod, New York'un bir yakasından diğer yakasına kadar yarışmanıza izin verecek. Ana yolları kapsayan bu yarış modu bir buçuk saat sürecek. Yarış alanına New York'taki off-road alanlar eklendiğinde ise yarışın tamamlanma süreci 2.5 saate kadar çıkacak.
 
    Son olarak oyunda yer alan bir diğer oyun modunda ise, tam olarak dört saatlik yarışlar bulunuyor. Gerighty'nin açıklamalarına göre bu mod türün 'hastaları' için oluşturulmuş ve yarış alanı New York'un her yerini kapsıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler