The Crew'in Çıkış Tarihi Aralık Ayına Ertelendi

06.10.2014 19:22 Samet Konuksal


    Ubisoft'un geliştirdiği açık dünyalı yarış oyunu The Crew, sosyal özellikleriyle ön plana çıkan bir oyun oldu. Normalde önümüzdeki Kasım ayında çıkması planlanan The Crew için Ubisoft tarafından bir erteleme haberi geldi.
 
    Yapılan açıklamaya göre The Crew'in çıkışı 2 Aralık tarihinde yapılacak. Ertelenme nedeni olarak Ubisoft ekibinden betayla ilgili bir gerekçe gösterildi. Belirtilenlere göre oyunun betasından sonra alınan geri bildirimlerin ardından yapımcı ekip daha fazla süreye ihtiyaç duymuş. Bu yüzden oyunun çıkışı Aralık ayına ertelenmiş. Yine de Aralık ayına kadar hem PC, hem de konsol cephesinde yeni betaların yapılacağı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 27 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 42 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler