The Crew'ın Toplam Oyuncu Sayısı 3 Milyonu Geçti

06.10.2015 01:06 Ömür Gencer


      Ubisoft bugün yayınladığı açıklamayla yarış oyunu The Crew'un geliştirici ekibi Ivory Tower'ı satın aldığını duyurdu ve The Crew hakkında yeni istatistikler paylaştı.
 
     Ivory Tower'ın yönetim müdürü Ahmed Boukhelifa, "Ubisoft'a katılmasıyla birlikte Ivory Tower'daki ekip; Ubisoft'un altyapısından, desteğinden, araçlarından, teknolojisinden ve vizyonundan faydalanmaya devam edecek. Uzmanlığımızı daha geniş bir şekilde Ubisoft ile paylaşacağız." açıklamasını yaptı.
  
      Bu satın alma haberinin yanında The Crew'ın toplam oyuncu sayısı açığa çıkarıldı. Belirtilene göre oyunu toplamda 3 milyon oyuncu oynamış. Oyuncu sayısı verilse de The Crew'ın toplamda kaç adet sattığı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ivory Tower, The Crew'ı Wild Run dahil olmak üzere gelecek güncellemelerle birlikte desteklemeye devam edeceğini dile getiriyor.
 
       Son olarak ekip oyunun yeni eklenti paketi Wild Run'ın kapalı beta tarihlerini duyurdu. Kapalı beta 15-19 Ekim tarihlerinde PC'de düzenlenecek. Bu kapalı beta süreci boyunca oyunun PvE ve PvP görevleri, serbest dolaşma modu ve çeşitli etkinlikleri (challenge) oynanabilir olacak. Daha önce The Crew'ın betasına katılan herkesin Wild Run betasına katılabileceğini belirtelim. Yeni oyuncular ise buradan kaydolabilir. Bahsettiğimiz eklenti paketinin 17 Kasım'da yayınlanacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler