The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

09.01.2020 21:24 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı En Masse Entertainment ve geliştirici BonusXP, The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics için “Peer into the Crystal #2” başlıklı yeni bir fragman yayınladı.

Fragmanda sıra tabanlı strateji rol yapma oyununun özelleştirme seçenekleri, ilerleme sistemi ve karakter sınıfları gösteriliyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sevilen Netflix dizisi The Dark Crystal: Age of Resistance (Siyah Kristal: Direniş Çağı), heyecan verici bir taktiksel strateji oyunu olarak hayata geçiyor. The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics ile hayranlar, Thra'nın fantastik dünyasını dizideki olayların ötesinde deneyimleme fırsatı bulacak. Oyuncular daha önce görülmemiş karakterlerle, hikayelerle ve ortamlarla karşılaşacaklar.

Thra'nın dünyasında 80'in üzerinde eşsiz sıra tabanlı campaign savaşlarında, oyuncular yeni müttefikler toplayacak ve onlara iş vererek ve yeni ekipmanlarla donatarak özelleştirebilecek.

 
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics 4 Şubat 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BonusXP Dağıtıcısı: En Masse Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler