The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'in İlk 15 Dakikası ve İnceleme Puanları

04.02.2020 12:24 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını En Masse Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BonusXP'nin yaptığı sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'in ilk 15 dakikası ve inceleme puanları yayınlandı.
 
Oyun bugün Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlandı. Şu an için Metacritic ortalaması 60. Oyun için verilen puanları, oyunun ilk 15 dakikasını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Screen Rant - 80
The Games Machine - 73 
Hardcore Gamer - 70
Twinfinite - 60 
God is a Geek - 60
IGN - 50
Digitally Downloaded - 50
Slant Magazine - 40 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Sevilen Netflix dizisi The Dark Crystal: Age of Resistance (Siyah Kristal: Direniş Çağı), heyecan verici bir taktiksel strateji oyunu olarak hayata geçiyor. The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics ile hayranlar, Thra'nın fantastik dünyasını dizideki olayların ötesinde deneyimleme fırsatı bulacak. Oyuncular daha önce görülmemiş karakterlerle, hikayelerle ve ortamlarla karşılaşacaklar.
 
Thra'nın dünyasında 80'in üzerinde eşsiz sıra tabanlı campaign savaşlarında, oyuncular yeni müttefikler toplayacak ve onlara iş vererek ve yeni ekipmanlarla donatarak özelleştirebilecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BonusXP Dağıtıcısı: En Masse Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler