The Darkness 2 İçin Kollar Sıvandı

09.10.2010 23:19 Levent Polater

 

darkness

 

    Jackie'yi özledik, değil mi? O havalı mafya çocuğu aksanını ve içindeki karanlık ile olan mücadelesini... The Darkness ile ilgili herşeyi özledik, ama merak etmeyin, geçtiğimiz günlerde sis perdesi kalkan devam oyunundan net bir sinyal firmadan bugün itibariyle geldi.
 
    Starbreeze Studios'un devam oyununun yapımına başlanması için Top Cow'un bazı isim hakkı sorunlarını halletmek üzere olduğu rapor edildi. New York Comic Con'da röportaj veren Top Cow pazarlama direktörü Atom! Freeman, The Darkness 2'nin yapımı için bazı Hak sorunları olduğunu dile getirirken konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 
 
    “Şu anda bu konu ile uğraşıyoruz. Henüz net bir planımız olmamasına rağmen kesinlikle kafamızı meşgul etmekte. İlk oyuna bayıldık. Hayranları da bayıldı. O yüzden bir tane daha yapmamak için bir sebep yok. Şimdilik bu sürece geçebilmek için herşeyin yolunda olduğundan emin olmaya çalışıyoruz."
 
    The Darkness 2'nin çıkacak veya düşünülüyor bile olması eminim ilk oyunun tadına bakanları havaya uçurmuştur, çünkü özellikle senaryosu bakımından yeni nesilde çıkmış en iyi serilerden biriydi Darkness... Jackie'nin yükleme sürelerindeki animasyonlarını bile özledim, umarız bizi fazla özletmez.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Darkness 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler