The Darkness 2'ye DLC Gelmeyecek

04.12.2012 13:22 Erkut Köse


   Büyük beklentiler içerisinde çıkarılan ve genel itibariyle de yüksek puanlara sahip olan The Darkness 2'ye yeni DLC'lerin gelmesinin düşünülmediği açıklandı.
 
    1 milyon satış rakamına ulaşmasını beklediği yapımın yalnızca 540.000 satması ile hayal kırıklığına uğrayan 2K Games, olası içerik paketlerini de böylece iptal etti. Yani gelir yoksa yatırım da yok. 2K Games'in bu konuda tabii ki kârını düşünmesi gerekiyor.
 
    Diğer yandan ise The Darkness 3 dedikoduları da durulmuyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de serinin devam edeceği söyleniyor. Yine de en iyisi resmi duyuruyu beklemek olacaktır. Bakalım zaman ne gösterecek.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Darkness 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler