The Darkness 2'den Harika Bir Sinematik Video

25.01.2012 01:57 Samet Konuksal


     Sessiz, sedasız bir geliştirme süreci geçiren fakat demosunun yayınlanmasıyla birlikte oldukça ses getiren The Darkness 2 için çıkış vakti yavaştan yaklaşıyor. Bu sebeple birlikte 2K Games, hikayenin tanıtımı için yepyeni bir videoyla karşımızda.
 
     Jackie Estecado'nun hikayesinin ana hatlarının anlatıldığı bu video, tamamen sinematik öğelerle oluşturulmuş. Oyunun atmosferine bizleri erkenden sokan bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
     The Darkness 2, 10 Şubat'ta PC, PS3 ve X360 için çıkacak. Eğer hâla oynamadıysanız oyunun demosu Steam, PSN ve XBL'da emrinize amâde. Eğer bu kez de demoyu indirmeye üşeniyorsanız, zaten Erdinç İyikul ve Talha Aynacı sizler için oynamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Darkness 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler