The Darkness II'den Co-Op Videosu (Türkçe Altyazı)

07.12.2011 15:18 Samet Konuksal


     2K Games'in dün yayınladığı The Darkness II'nin co-op karakter tanıtım videosu, bugün Aral Game tarafından Türkçe altyazılı olarak tekrardan yayınlandı.
 
     Oyunun Vendetta yani co-op oynanışı içeren modundaki karakterlerin tanıtıldığı bu videoda sırasıyla The Hound, Shoshanna, Jimmy Wilson ve Doctor J.P. DuMond çıkıyor. Yayınlanan Türkçe altyazılı videoyla birlikte bu karakterlerin hikayesini ve özelliklerini anlamak daha da kolaylaşıyor.
 
     Yayınlanan videoya bakarsak, oyunun yapımcı ekibi korku havasını iyi yakalamış gibi gözüküyor. Oyun içinden oynanış bölümlerini de içeren Türkçe altyazılı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Darkness 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora İçin İlk Hikaye Genişlemesi Geliyor 5 Dk önce Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman 17 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu 37 Dk önce ‘Dark and Darker Mobile’ın Ağustos’ta Gerçekleşecek Betası'nda Türkiye de Var! 1 Saat önce Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026 Yılında Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler