The Darkness II'den Dehşet Dolu Co-op Videosu !

06.12.2011 18:17 Talha Aynacı

 
    The Darkness II, ilk oyunda olduğu gibi geleneksel anlayışa sahip bir multiplayer moduna sahip olmayacak. Yapımcı koltuğunun yeni sahibi Digital Extremes, The Darkness hikayesinden yararlanarak oyunun geçtiği evrene anlam katacak bir çalışma üzerinde durmuş ve ortaya Vendettas isimli co-op modu çıkmış.
 
    Vendettas modunda oyuncular birbirinden özgün ve hepsi Karanlık güçle donatılmış silahlara sahip karakterlerden  birini yönetme şansına erişiyor. Karakterlerimiz oyunun tek kişilik hikaye modunda belirmiyor. Onların kendilerine ait bir hikayesi var ve ana hikaye ile paralel konuları işliyor. Nitekim yeni hikayede Estecado'nun yeni düşmanı olan The Brotherhood'a karşılık yalnız kalması haksızlık olurdu. Gelin isterseniz bu dört yeni yoldaşımızı biraz daha yakından tanıyalım.
 
Inugami
 
    O, Kusanagi isimli ve Karanlık güçle donatılmış kılıca sahip Japon bir savaşçı. Kılıcını ruhlarla doyurması gerekiyor. Aynı anda 2 kılıç veya kılıç - silah ikilisi kullanabiliyor. Inugami'nin bir de Swarm gücü var. Bu güç sayesinde etrafta uçuşan şeytani perilerimizle düşmanlarımızı sersemletebiliyoruz.
 
Shoshanna
 
    Eski bir Mossad ajanı olan Shoshanna Karanlık güçle donatılmış "Arm of the Night" isimli pompalı tüfeğe sahip. Bu sayede normal bir silahın verebileceği hasarın çok üstünde etki ortaya koyuyor.
 
Jimmy Wilson
 
    Ayyaş bir Glasgow'lu. İskoç dostumuz devasa baltasıyla fazlasıyla ölümcül duruyor. Jimmy'nin baltası Darklings isimli küçük zebanileri ortama davet ederek, kan festivalini ikiye katlıyor.
 
Doctor J.P. DuMond
 
    Hintli doktor (Dhalsim'in kayınçosu ? ) hasta düşmanlarına voodoo büyüleriyle şifa saçıyor. Sahip olduğu Midnight Stick sayesinde karanlık portallar açabiliyor. Portal düşmanlarınızı Allah bilir nereye gönderiyor !
 
İsterseniz onlarla bir de yüzyüze tanışın...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Darkness 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler