The Division için İki Adet Ücretsiz Genişleme Paketi Yayınlanacak

09.03.2017 19:15 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, geçtiğimiz yıl çıkış yapan Tom Clancy’s The Division için iki adet ücretsiz genişleme paketi sunacağını duyurdu.
 
   Henüz ismi belli olmayan bu genişleme paketlerinden ilki bu yaz yayınlanacak ve odak noktası ise oyuncuları bir araya getiren etkinlikler olacak. İkinci genişleme paketi ise daha içerik odaklı olacak. Ancak yeni hikaye görevleri bu genişleme paketinin bir parçası olmayacak.
 
   Ubisoft, Tom Clancy’s The Division'ın geliştiricisi Massive Entertainment tarafından geliştirileceği belirtilen Avatar oyunu duyurusundan sonra şu şekilde bir açıklama yapmıştı. 
 
"Avatar kendi ekibine sahip olan yeni bir proje ve Massive halen yetenekli kişileri işe almaya devam ediyor. Avatar'ın geliştirilmesinin The Division ekibinin çalışmasına veya bizim uzun vadede oyunu destekleme ve güncelleme planlarımıza bir etkisi yok." 
 
   The Division şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler