The Division Geliştiricisi Devam Oyununu İşaret Etti

26.12.2017 07:31 Gazali Çetinkaya

 
   Devam oyunlarını seven Ubisoft The Division'ı da devam ettirecek gibi görünüyor.
 
   IGN ile bir röportaj gerçekleştiren Massive Entertainment Genel Müdürü David Polfeldt ileride The Division'a devam oyunu gelebileceğine yönelik bir açıklamada bulundu. 
 
   Massive Entertainment Genel Müdürü David Polfeldt:
 
   "Bence The Division harika bir marka ve içerisinde de çok fazla potansiyel hikaye barındırıyor. The Division 1'de yapmadığımız çok fazla şey var. Kesinlikle devam ettirmek için çok fazla alan var, ki bu da The Division'ı çevrimiçi tutmanın ötesinde bir şey. Ancak... Şu anda çok fazla konuşamam."
 
   Ek olarak, geçtiğimiz haftalarda versiyon 1.8 güncellemesi ile The Division'ın şu ana kadarki en büyük ücretsiz güncellemesini yayınlayan Massive Entertainment yeni güncellemelerle oyunu desteklemeye devam edeceklerini de belirtti.
 
   Massive Entertainment şu anda yeni Avatar oyunu üzerinde çalışıyor. Konsollar ile PC için South Park: The Fractured But Whole'daki Snowdrop oyun moturu ile geliştirilen oyun 2021 mali yılından önce çıkış yapmayacak. Bu da Avatar oyununun 1 Nisan 2020'den önce çıkış yapmayacağı anlamına geliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 53 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler