The Elder Scrolls 6 için Çarpıcı Açıklama: En Az 5 Yılı Daha Var!

24.06.2023 21:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox patronu Phil Spencer, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls 6 için yeni açıklamalarda bulundu. Hangi platformlara geleceği henüz bilinmeyen ve uzun süredir geliştirilen oyunun çıkmasına en az 5 yıl kaldığını aktardı.
 
Elder Scrolls 6 için üzen açıklama
 
 
 
Activision Blizzard satın alımıyla beraber karşımıza çıkan Microsoft şu anda bir dava sürecinde bulunuyor. 29 Haziran'da sonuçlanması beklenen dava sürecinde ABD Federal Ticaret Komisyonu ve Microsoft yer alıyor. Taraflar burada çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve dikkat çekici söylemler bu süreçten geliyor. Burada Elder Scrolls 6 hakkında konuşan Spencer, oyunun henüz çıkış yapmasına çok uzak olduğunu, şu anda ekibin Eylül'de çıkacak olan Starfield üzerinde uğraştığını ve önümüzde beş yıldan fazla bir sürenin olduğunu belirtiyor.
 
Spencer tarafından açıklanan bu bilgiler ışığında Elder Scrolls 6'nın en az 2028'e kadar gelmeyeceğini varsayabiliriz. Bu da PlayStation 6 ve yeni Xbox konsolunun piyasaya sürüleceği zamana denk gelebilir.
 
Elder Scrolls 6 ilk olarak Haziran 2018'de duyuruldu. Eğer 2028 yılını çıkış yılı olarak baz alırsak 10 yıllık bir çalışmanın karşımıza geleceğini söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls VI Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 14 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler