The Elder Scrolls: Blades Switch Versiyonu 2020'nin Başlarına Ertelendi

26.11.2019 22:32 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, bu sonbaharda çıkması planlanan The Elder Scrolls: Blades Switch versiyonu çıkış tarihinin 2020'nin başlarına ertelendiğini duyurdu.
 
"Oyuncularımızın The Elder Scrolls: Blades'i Switch'te oynamak için ne kadar istekli olduğunu biliyoruz ve bunu gerçekleştirmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ne yazık ki oyun ile ilgili yaptığımız değişiklikler sonucunda, Switch versiyonunu 2020'nin başlarına kadar ertelemek zorunda kaldık. Oyunu Switch'te oynadığınızı görmek için sabırsızlanıyoruz ve bu ekstra zamanın oyuncularımızın hak ettiği oyunu sunmamıza imkan sağlayacağından eminiz. Sabrınız için çok teşekkür ederiz. Daha önce de belirttiğimiz üzere Town Hall ve PvP maçlar mobil ve Switch versiyonları arasında cross-play (platformlar arası oynama) desteği sunacak." 
 
Bethesda Softworks ayrıca iOS ve Android versiyonları için önümüzdeki ay yayınlanacak versiyon 1.5 güncellemesi hakkında da bilgi verdi.
 
"Geri bildirimlerinizi duyduk ve versiyon 1.5 güncellemesi ile loot sisteminde bazı büyük değişiklikler yapıyoruz. Güncelleme ile birlikte, sandıklarınız hemen açılacak ve içinde ne olduğunu görmek için beklemeniz gerekmeyecek." 
 
Ek olarak, oyuncuların çevrimiçi olarak 1 vs. 1 şeklinde savaşmalarına olanak sağlayacak Arene modu da yolda.
 
The Elder Scrolls: Blades şu anda iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinde oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler