The Elder Scrolls: Legends'ın Kapalı Betası Bugün Başlıyor!

22.04.2016 17:03 bolumsonucanavari.com BSC

 
   Oynaması ücretsiz bir strateji kart oyunu olan The Elder Scrolls: Legends bir çok yönüyle bizlere bu türde alanı domine etmiş Blizzard imzalı Hearstone'u hatırlatıyor. Peki kendisi rakibini tahtından edebilecek mi?

   Betaya kayıt yaptırmış oyunculardan seçilmiş olanlar oyunu bugün deneyecekler -belki de çoktan başlamışlardır.-. Önümüzdeki aylarda daha fazla oyuncu kapalı betaya davet edilecek.

   Bethesda TES: Legends'ın her seviyeden oyuncuya hitap edeceğini söylüyor. Yeni oyuncular için kolay erişilebilirlik ve sizler gibi usta "kartşör"ler için bolca derinlik ve rekabetçi yapıyı bünyesinde bulundurduğu söylüyorlar. Oyunda size oyunu öğretmesi amaçlanan ve de destenizi hazırlamanızda yardımcı olacak olan bir tek kişilik oyuncu modu ve tabi bunun yanında online çok oyunculu modlar bulunuyor. RPG tarzı nitelik başlıklarından esinlenilerek desteler sınıflandırılmış. Örnek olarak; "Strength" ve "Agility" size bir "Archer" destesi sunarken, "Intelligence" ve "Willpower" sizlere bir "Mage" destesi sunacak. Oyun alanında bolca görsel efektte bulunacak.

    TES: Legends'ın temellerini stratejiye dayamış olması onu Hearthstone seviyesine yükseltebilecek yegane farklılık. Güzel bir oyun olması TES: Legends'ı kurtarmaz çünkü saha zaten büyük bir marka tarafından domine edilmiş. Bu yüzden kendini soktuğu bu yarışta TES: Legends ya batacak ya çıkacak. Burada es geçilmemesi gereken nokta ise Bethasda bu güne kadar sahalara koyduğu ürünlerle hep ya en iyiydi ya da sahanın en iyileriyle yarışabilecek kalitedeydi.

     Bütün oyunlarını oynamış bir "Yu-Gi-Oh!" hayranı olarak benim fikrim ise, bu tür bir oyunda kartlar dikey değil yatay gelişmeli ve genişlemeli. Yani güçlü kartları olan değil kartları en iyi kullanan kazanmalı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bir kart oyunu nasıl olmalı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Legends Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 21 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler