The Elder Scrolls VI ve Starfield Bu Yıl E3'te Olmayacak

30.03.2019 11:37 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda'nın merakla beklenen iki oyunu The Elder Scrolls VI ve Starfield'ı bu yıl E3'te görme fırsatı yakalayamayacağız.

PAX East panelinde Game Informer'a konuşan Bethesda Games Studios yönetmeni Todd Howard E3 2019'da The Elder Scrolls VI ve Starfield hakkında konuşmayacaklarını onun yerine Doom Eternal gibi yakında çıkacak olan ve The Elder Scrolls: Blades gibi devam eden oyunlara odaklanacaklarını belirtti.

The Elder Scrolls VI ve Starfield E3 2018 basın konferansı esnasında kısa teaser videolar ile "gelecek nesil" için duyurulmuştu. E3 2018'den yaklaşık üç dört ay sonra da ZeniMax Online Studios'tan Matt Firor GameSpot ile yaptığı röportajda, oyun çıktığında piyasada farklı bir konsol nesli olacağından emin olduğunu söylemişti.

Bethesda Softworks E3 2019 basın konferansı 10 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 03:30'da başlayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls VI Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Dk önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 19 Dk önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler