The First Descendant Önümüzdekı Yıl Geliyor

09.12.2023 15:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nexon ve geliştirici Nexon Games, oynaması ücretsiz co-op yağmacı nişancı oyunu The First Descendant'ın 2024 yazında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştiriliyor  
 
 
 
Üst düzey grafikler ve animasyon kalitesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde, isterseniz tek başınıza, isterseniz de yanınıza hiç arkadaşınızı alarak toplam 4 kişiyle beraber işbirliği modu içerisinde oynayabilirsiniz. Oyunda benzersiz karakterler ve farklı silahlar yer alıyor. Bu içeriklerle beraber, farklı tarzınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Senaryo görevlerini tamamlayarak oyunda istediğiniz şekilde ilerleyebilir ve hikayenin özünü burada öğrenebilirsiniz. İşgalcilere karşı hayatta kalabileceğiniz bu yapım içerisinde, çok çeşitli düşmanlar sizlere karşı çıkmaya çalışıyor. Oyun, Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştiriliyor. Dolayısıyla, oyun içerisinde karşınıza ilgi çekici manzaraların ve üst düzey bir oyun mekaniğinin çıkacağını söyleyebiliriz.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The First Descendant Platformlar: PC Geliştirici: Nexon Dağıtıcısı: Nexon Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 25 Dk önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 46 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler