The Forgotten City, 2020 Yılına Ertelendi

17.12.2019 19:23 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Dear Villagers'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Modern Storyteller'ın yaptığı The Forgotten City'nin çıkış tarihi ertelendi. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Daha öncesinde oyunun çıkış tarihi için 2019'un son ayları denmişti fakat sn duyuru ile birlikte oyun 2020 Kış'a ertelendi. The Forgotten City, PC ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyun için yayınlanan teaser'ı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
The Forgotten City, The Elder Scrolls V: Skyrim'in aynı ismi taşıyan modunu temel alarak geliştirilen bir oyun ve bu mod toplamda 2.5 milyon kez indirildi. Hikaye odaklı bir oyun olacak olan The Forgotten City, hikayesi ile daha önce Uluslararası Writers’ Guild ödülü kazanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Forgotten City Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Modern Storyteller Dağıtıcısı: Dear Villagers Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler