The Forgotten City Bu Yaz PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

14.04.2021 17:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştirici Modern Storyteller, The Forgotten City'nin bu yaz PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu ve yeni bir fragman yayınladı.
 
The Forgotten City, aynı adlı The Elder Scrolls V: Skyrim modunu baz alıyor. 3 milyondan fazla indirilen The Forgotten City bir moda göre oldukça detaylıydı ve Senaryo Yazarları Birliği Ödülü'nü kazanmayı başarmıştı.
 
The Forgotten City zaman yolculuğu ve cinayet gizemi temalı bir yapım. Oyuncuları Unreal Engine ile hayata geçirilmiş açık dünya antik Roma şehrine götürüyor. Bir kişi günah işlediğinde herkesin öleceği lanetli Roma şehrinde ortaya çıkaracağınız her bir sır ve vereceğiniz kararlar lanetli döngüye yakalanmış 23 kayıp ruhu kurtarabilir ya da sonsuza dek kaybedebilir. Zaman döngüsünü kırabilecek misiniz?
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Forgotten City Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Modern Storyteller Dağıtıcısı: Dear Villagers Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler