The Game Awards'ta Yeni Alien Oyunu Duyurusuna Hazır Olun [Güncelleme]

24.11.2018 21:25 Gazali Çetinkaya

 
20th Century Fox, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü üzerinde bilgisayar, video oyun yazılımı kategorisinde “Alien: Blackout” marka kaydını gerçekleştirdi.
 
Ayrıca The Game Awards etkinliğinin yaratıcısı ve sunucusu Geoff Keighley'nin twitter üzerinden paylaştığı görselde, tekrar eden “Worlds Will Change” yazısı bulunuyor ve sol üstte “W” harfi var. Bu harf Alien evrenindeki Weyland-Yutani Corporation logosunu andırıyor. Dahası, Hideo Kojima geçtiğimiz günlerde 20th Century Fox'u ziyaret ettiğini Alien temalı fotoğraflar çektirerek twitter üzerinden paylaştı ve bu paylaşımın altında The Game Awards hesabının “Worlds Will Change” mesajı var.
 
Tüm bunlar yeni Alien oyununun The Game Awards'ta duyurulacağını işaret ediyor.
 
Peki bu ne tür bir Alien oyunu olacak? 2018'in başında, 20th Century Fox'un oyun bölümü FoxNext Games, Cold Iron Studios'u satın aldığını duyurmuş ve Cold Iron Studios'un Alien evreninde geçecek bir online shooter oyunu geliştirdiğini açıklamıştı. Görünüşe göre duyurusu yapılacak oyun da bu olacak.

The Game Awards 7 Aralık'ta 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitter, Facebook, Mixer ve Steam TV platformlarından canlı olarak yayınlanacak.
 
Güncelleme: İki adet Alien: Blackout twitter hesabı bulundu. İkisi de Eylül'de açılmış. @alien_blackout@AlienBlackout

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 31 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler