The House of the Dead'in PS3'e Özel Görüntüleri

Zombilere acımak yok, çünkü emin olun onlar size acımayacaktır
02.08.2011 10:06 Alkan Adakaner


     Daha önce Nintendo Wii için piyasaya çıkan House of the Dead: OVERKILL şimdi adının sonuna Extended Cut'ı alarak Playstation 3 ekranlarına geliyor. Tabi olay sadece isim değişikliğinden ibaret değil. 

     Oyunun Playstation 3 sürümünde HD görseller, Move desteği ve iki yeni bölüm emrimizde olacak. Sega PS3'teki iki yeni bölüme ait ekran görüntülerini de yayınladı. Bu görüntülerde bit striptiz barında aralarında motosiklet çetelerinin de bulunduğu çeşitli türdeki zombilere karşı mücadele ettiğimizi görüyoruz.

      Ajan G ve Wash yerine daha önce karşımıza NPC olarak çıkan Varla ve onun striptizci arkadaşı Candy'i yönetiyoruz. Oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The House of the Dead: Overkill – Extended Cut Platformlar: PS3 Geliştirici: Headstrong Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler