House of the Dead: Overkill PS3'ten Yeni Video

Daha fazla şiddet ve kana hazır olun
10.09.2011 10:03 Alkan Adakaner


    İlk olarak Nintendo Wii için piyasaya çıkan The House of the Dead: Overkill 28 Ekim'de Extended Cut adlı sürümü ile Playstation 3 ekranlarına geliyor. Bu defa çok daha derin bir deneyime hazır olmalıyız.
 
    Oyunun yeni videosunda da Playstation 3 sürümündeki yenilikler anlatılmış. HD, 3D, Move desteğinin yanı sıra 2 özel bölüme sahip olacak oyunda grafiklerde de büyük gelişim gösterilmiş. Daha fazla kan ve şiddete hazır olun.
 
    1991 yılında Ajan G'nin Louisiana'daki küçük bir kasabadaki maceralarını konu edinecek oyun tek kişilik maceranın yanı sıra multiplayer desteği de sunacak. The House of the Dead: Overkill Extended Cut'ın yeni videosunu aşağıda oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The House of the Dead: Overkill – Extended Cut Platformlar: PS3 Geliştirici: Headstrong Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 30 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler