The Last Stand: Aftermath PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One Konsollarına da Geliyor

16.07.2021 11:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Con Artist Games, zombi hayatta kalma oyunu The Last Stand: Aftermath'i daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına da 2021'in 4. çeyreğinde yayınlayacaklarını duyurdu. Merge Games, PlayStation 5, Xbox Series ve PlayStation 4 sürümlerinin fiziksel sürümlerini de yayınlayacak.
 
The Last Stand: Aftermath , korkunç bir zombi kıyameti sırasında geçen, son derece popüler The Last Stand video oyunu serisinin geliştiricisinden gelecek olan yepyeni bir oyundur. The Last Stand: Aftermath'ta oyuncular, ölümcül bir felaketin ardından kalan birkaç kurtulandan birinin kontrolünü ele alıyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler