The Last of Us 2'nin Gelme Olasılığı %50

22.02.2014 08:01 Alkan Adakaner


     Playstation 3'ün son dönemlerinde çıkarak büyük beğeni toplayan ve çok sayıda oyun otoritesi tarafından yılın oyunu seçilen The Last of Us'ın devam oyunu gelebilir. Bu konuda bazı fikirler olduğu daha önce açıklanmıştı.
 
    Naughty Dog yetkililerinin yeni açıklamalarına göre Sony geliştirilecek oyunlar konusundaki kararları tamamen kendilerine bırakmış. The Last of Us 2'nin geliştirilip geliştirilmeyeceği konusundaki kararı Naughty Dog verecekmiş.
 
    Yetkililer The Last of Us 2'nin çıkma olasılığının şu an %50 olduğunu söylüyorlar.  Bu atada Naugty Dog elemanları Playstation 4'te kendilerini en çok etkileyen şeyi daha fazla bellek olduğunu söylüyorlar. PS3 ile mükemmel grafikler sunan bir stüdyo eminiz PS4'te de şov yapacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler