The Last of Us Aldığı Ödüllerle Rekor Kırdı

25.01.2014 10:11 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim topladığı "Yılın Oyunu Ödülleri" ödülleri ile tüm zamanların en çok ödül alan oyunu olmuştu. Sony ve Naughty Dogs'un hayranlık yaratan oyunu The Last of Us bu rekoru tarihe gömdü.
 
     Skyrim'in 226 ödülüne karşılık The Last of Us bugüne kadar dünya çapında 231 ödül toplamayı başarmış. Tabi internetin yaygın olmadığı dönemlerde oyun otoritelerinin sayısının az olduğunu ve okuyucu seçimlerinin (ancak mektup yoluyla olabilirdi) sayılamadığı dönemlerde çıkan çok sayıda efsane oyun da var.
 
    Yani en çok ödüle sahip olmak tabi ki en iyi olmak anlamına gelmiyor. Yine de The Last of Us'ın kalitesini tartışmak çok zor. 

The Last of Us – 231
Otoritelerin seçtiği – 181
Okuyucuların seçimi – 50
 
The Elder Scrolls V: Skyrim – 226
Otoritelerin Seçimi – 163
Okuyucuların Seçimi – 63
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler