The Last of Us Dizisinin Müziklerini, Oyunların Müziğini Yapan Gustavo Santaolalla Yapacak

12.03.2020 01:45 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en önemli yapımlarından olan The Last of Us serisinin dizisi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Diziyi HBO'nun yapıyor olması bizleri sevindirirken, bugün gelen bir haber bizleri bu proje için çok daha fazla heyecanlandırdı diyebiliriz.
 
Naughty Dog kreatif direktörü Neil Druckmann, Twitter üzerinden bir duyuru yaptı. Duyuruya göre The Last of Us dizisinin müziklerini, oyunun müziklerini yapan sanatçı yani Gustavo Santaolalla üstlenecek. 
 
Yaptığı müziklerin ne kadar muazzam olduğunu hatırlamanız için ilk oyunun en öne çıkan şarkılarından birini aşağıya bırakıyoruz. The Last of Us dizisine dair ilk detaylara buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 
Bahsi geçen Tweet'i ve şarkıyı aşağıda bulabilirsiniz.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler