The Last of Us Grafik Motorunda Neler Değişti?

Son videoda Ellie'nin yüz tasarımındaki değişiklikler dikkatleri çekmişti.
19.05.2012 22:41 Talha Aynacı

 
   Geçtiğimiz günlerde yayınlanan videosuyla bir kez daha gündeme oturan The Last of Us, karakterlerinden çevre detaylarına kadar yaşanan görsel bilgileri de beraberinde getirdi.

    Yapımcı Naughty Dog, Playstation 3'e özel geliştirilen bu göz alıcı yapımın grafik motorunda güncelleme yaptıklarını duyurdu. Oyun için gösterilen ilk tanıtım videosunu o gün için güncellenmemiş olan grafik motoru aracılığıyla yapıldığını dile getiren Naughty Dog ekibi, şu anda grafik motorunun güncellendiğini ve içerik olarak daha fazla envanterin oyuna dahil edilmesi üzerine çalışıldığını belirtti.

    Özellikle ışıklandırma efektlerinin Uncharted 3'den bu yana büyük değişikliğe uğradığını dile getiren yapımcılar, bunun sebebini; The Last of Us evreninde elektriğin olmaması ve buna bağlı olarak oyunda ışıklandırmaya olan yaklaşımlarının değişmesine bağladı. Naught Dog'un hedefindeki diğer görsel hedef ise düşmanların da en az ana karakterler Ellie ve Joel kadar gerçekçi ve detaylı çizimlere, ışıklandırmalara ve dokuya sahip olması.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler