The Last of Us Multiplayer PS4 konsollarına gelebilir

12.03.2023 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Naught Dog tarafından geliştirilen The Last of Us'ın bağımsız multiplayer tabanlı oyunu şu anda geliştirilme aşamasında ve bazı kaynaklara göre oyunun PS4 konsoluna çıkma ihtimali bulunuyor. 2022 Summer Game Fest etkinliğinde Eş Başkan Neil Druckmann, projenin son iki yıldır geliştirilmekte olduğunu açıkladı ve 2023 yılı içerisinde oyun hakkında çok daha fazlasını görebileceğimizi belirtti.
 
Oyunun PS4 konsoluna geleceği ortaya çıktı
 
 
 
Henüz hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmasa da Naught Dog'un resmi web sitesindeki yeni bir iş ilanı oyunun PS4 (PS5 konsoluna geleceği zaten biliniyordu) konsoluna gelebileceğini gösteriyor. İş ilanı içerisinde "PS4 ve PS5 sistemleri hakkında çalışma bilgisi" ibaresi yer alıyor ve buradan da oyunun bu iki konsola geleceğini varsayabiliyoruz.
 
Naught Dog şu anda The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu projesine odaklanmış durumda. Bu bağımsız projenin arka planda bir hikaye modunun olacağı ve evreni genişleteceği belirtiliyor. Geniş çaplı bir multiplayer yapım bizleri bekliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler