The Last of Us Part II Grounded Güncellemesi 13 Ağustos'ta Yayınlanacak

11.08.2020 18:51 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II için versiyon 1.05 güncellemesinin 13 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme oyuna Grounded zorluk seviyesi, Permadeath modu, yeni grafik modları ve daha fazlasını getirecek.
 
Grounded (Gerçekçi) zorluk seviyesinde düşmanlar daha ölümcül olacak ve cephane, geliştirmeler ve craft materyalleri çok kısıtlı sayıda bulunacak. Dinleme modu gibi hayatta kalmak için önemli araçlar kaldırılacak ve HUD ekranı da minimuma indirilecek.

Bu zorluk seviyesinden ayrı olarak Permadeath (Kalıcı Ölüm) modunu aktif ederseniz oyunu hiç ölmeden bitirmeniz gerekecek. Bir kere öldüğünüzde oyuna en baştan başlayacaksınız.
 
Yeni grafik modarı cel-shaded, 8-bit, siyah/beyaz ve diğer daha birçok seçenek oyunun görünümünü değiştirecek.

Ses için de 4-bit, 8-bit, Helium ve Xenon seçenekleri eklenecek. Ayrıca ağır çekim, sonsuz mermi, sonsuz craft ve düşmanı dokunarak öldürme gibi oynanışı değiştirebileceğiniz opsiyonel seçenekler gelecek. Bu oynanışı değiştirecek seçenekleri oyunu bir kez tamamladıktan sonra ekstralar menüsünden açabileceksiniz.
 
Bunların yanı sıra yeni kupalar, yeni seçenekler ve iyileştirmeler de olacak. Daha fazla detaya PlayStation Blog üzerinden göz atabilirsiniz. 

Grounded güncellemesi tanıtım videosu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! -8 Sn önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler