The Last of Us Part II PS5 60FPS Yaması Yayınlandı

19.05.2021 18:42 Gazali Çetinkaya

 
The Last of Us Part II PlayStation 5'te artık 60FPS.
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, bugün The Last of Us Part II için PlayStation 5 performans yamasını yayınladı.
 
PlayStation 5 kullanıcıları oyunun versiyon 1.08 yamasını kurduktan sonra görüntü ayarlarında 60 kare hızını seçebilir. Yama ayrıca geliştirilmiş çözünürlük, daha hızlı yükleme süreleri ve daha fazlasını getiriyor.
 
Naughty Dog iletişim yöneticisi Arne Meyer tarafından belirtilene göre "PlayStation 5 geçtiğimiz yıl piyasaya sunulduğundan bu yana ekibimiz konsolun donanımını ve imkanlarını inceliyor ve geleceğin neler getireceği konusunda heyecanlıyız. Bu yama, PlayStation 5 üzerindeki çalışmalarımızın sadece ilk adımı. Paylaşacak daha fazla haberimiz olduğunda sizleri bilgilendireceğiz."
 
Digital Foundry, The Last of Us Part II PlayStation 5 performans yamasını test etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 84 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler