The Last of Us Part II için İlk Bilgiler Paylaşıldı

04.12.2016 02:06 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog, PSX 2016 esnasında yayınladıkları bir video eşliğinde The Last of Us Part II'yi resmi olarak duyurdu ve ardından Neil Druckmann da oyun hakkında ilk detayları paylaştı.
 
    Paylaşılan detaylara göre de The Last of Us Part II, ilk oyundan birkaç yıl sonra geçecek ve Ellie 19 yaşında olarak karşımıza çıkacak. Önemli bir detay ise The Last of Us Part II'yi Ellie olarak oynayacağız. Tıpkı The Last of Us'ın Left Behind DLC'sinde olduğu gibi. 
 
   Bunların dışında ilk oyunun ana temasının Ellie ile Joel arasındaki "sevgi" olduğu belirtilirken ikinci oyunun ana temasının ise tam tersi yani "nefret" olacağı belirtildi. Duyuru videosunun sonunda Ellie'nin söylediği "Her birini bulup öldüreceğim" sözlerinden de bunu çıkarabiliriz. 
 
   Son olarak Neil Druckmann, devam oyunu hakkındaki endişeler için "Bize güvenin" açıklamasını yaptı.
 
   PlayStation 4'e çıkacak The Last of Us Part II'nin henüz bir çıkış aralığı bulunmuyor. Duyuru esnasında yapılan açıklamada geliştirme sürecinin erken aşamasında olduğu belirtildi. Duyuru videosuna buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 99 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler