The Last of Us Part II'de Ellie'yi Tek Oynayışta Tamamen Geliştiremeyeceksiniz

23.05.2020 20:07 Gazali Çetinkaya

 
İlk The Last of Us oyununda olduğu gibi devam oyunu The Last of Us Part II'de de ana karakteri tamamen geliştirmek için oyunu birden fazla oynamanız gerekecek.

Geçtiğimiz günlerde oynanışa odaklanan geliştirici günlüğünde konuşan yardımcı yönetmen Kurt Margenau tarafından belirtilene göre "Verdiğiniz kararların karakteriniz üzerinde uzun vadede ne kadar önemli olduğuna çok daha fazla vurgu yapmak istedik."

"Silah ve oyuncu geliştirme sisteminde bir oynayışta karakterinizi tamamen geliştirmeye yetecek kadar kaynak bulunmuyor. Alacağınız kararlarla yaşamak zorundasınız. Ayrıca alacağınız tüm kararların oyunda somut ve fark edilir etkilerinin olmasını istedik."

Geliştirici günlüğünü buradaki haberden Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Last of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 29 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler