The Last of Us Part II'nin Geçeceği Şehirlerden Birisi Seattle

04.08.2017 14:45 Gazali Çetinkaya

   Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, PlayStation Experience sunumundan bu yana The Last of Us Part II hakkında herhangi bir bilgi vermedi ancak oyunun hayranları duyuru fragmanından ve konsept görselden yola çıkarak oyunun geçeceği şehirlerden birisini buldu. Seattle.
 
   Oyunun nerede geçeceğini araştırma çalışmaları geçtiğimiz haftalarda reddit kullanıcısı Voldsby tarafından başlamıştı. Voldsby fragmanda yer alan detaylardan yola çıkarak oyunun geçeceği bölgelerden birisinin Washington eyaletinin Seattle şehri olabileceğini keşfetti.
 
 
 
   Voldsby, bugün The Last of Us Part II konsept tasarım görselindeki otoparkın Seattle'da olduğunu göstererek bu haberi doğrulayan yeni bir kanıt daha buldu. Fragmandaki bina ile görseldeki otoparkın mesafesine baktığımızda birbirlerine oldukça yakın olduklarını görüyoruz.
 
 
 
   Böylelikle, The Last of Us Part II'nin geçeceği şehirlerden birisinin Seattle olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
   Oyun sadece bir şehir üzerinden ilerlemeyecektir. Austin'de başlayan ilk oyundaki maceramızda görev gereği Boston, Pittsburgh, Jackson ve Salt Lake City gibi birçok şehre gitmiştik. 
 
   The Last of Us Part II PS4 için geliştiriliyor, çıkış tarihi henüz belli değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 9 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler