The Last of Us: Remastered için Küçük Bir Güncelleme Geliyor

09.08.2014 14:44 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz senenin en başarılı yapımları arasında yer alan The Last of Us, yeni nesil sürümüyle bu sene de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Oyunun yapımcısı Naughy Dog, oyun için küçük bir güncelleme duyurdu.
 
      Güncelleme 1.02, oyunda çoğu oyuncunun yaşadığı eşleştirme sisteminde iyileştirmeye gidiyor. Bu güncelleme oyundaki bu sorunu tam olarak çözmese de yapımcı firmanın sorunu daha iyi takip etmesini sağlıyor. 

      Bunun yanında firma eşleştirme menüsünde uzun süre bekleyen oyunculara küçük bir tavsiye veriyor. Naughty Dog oyuncuların eşleştirme ekranından çıkıp tekrar oyun bul (find a match) menüsüne girmesini, bu yöntemin ilginç bir şekilde bekleme süresini kısaltığını söylüyor. 

      Bahsettiğimiz 1.02 güncellemesi Kuzey Amerika için çıkışını yaptı. Ne yazık ki güncellemenin Avrupa çıkışı belirtilene göre haftaya gerçekleşecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler