The Last of Us Serisinin Satış Rakamı Açıklandı: 37 Milyon

05.01.2023 21:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu The Last of Us serisinin toplam satış rakamı açıklandı. Ekip, serinin Aralık 2022 itibarıyla dünya çapında 37 milyon adet sattığını duyurdu.
 
The Last of Us'ın çok oyunculu yapımı için konsept sanat eseri paylaşıldı 
 
 
 
Daha önce açıklanan ve geliştirilmeye devam edilen The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu projesi için yeni bir konsept sanat eseri paylaşıldı. Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann bu konsept sanatın paylaşımının ardından şunları söyledi:
 
"The Last of Us'ın Haziran ayındaki 10. yıl dönümünü dört gözle bekliyoruz. Bu serinin geleceği hakkında sizinle daha fazlası bilgiyi paylaşacak olacağımız için çok heyecanlıyız. Bu süreç boyunca size bazı sürprizlerimiz olacak. Yılın ilerleyen dönemlerinde The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için daha fazla ayrıntı sunacağız.
 
Vinit Agarwal, Joe Pettinati ve Anthony Newman liderliğinde ilerleyen bu proje sizlere yeni bir deneyim sunacak. Naughty Dog olarak sizlere yeni hikayeler, karakterler ve oynanışlar sunmaya devam edeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler