The Last of Us'a Microsoft'dan Övgü!

07.06.2013 23:53 Talha Aynacı

 
   Otoritelerden aldığı olumlu eleştiri ve yüksek puanlarla zaten mevcut olan bekleyiş ve büyük heyecanı katlayarak gelen The Last of Us'a bir övgü de Microsoft cephesinden geldi.
 
   Microsoft Xbox departmanının önde gelen isimlerinden Larry Hryb, namı diğer Major Nelson resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile oyunun yapımcısı Naughty Dog'u #TheLastofUs hashtagini kullanarak tebrik ederek şu yorumda bulundu:
 
"Yapımcı ekibi #TheLastofUs'ı çıkarttığı için tebrik ediyorum. Görünüşe göre taş gibi bir oyun. İncelemelerden olumlu yorumlar alıyor olduğunu görmek hoş."
 
   Bunun karşısında Sony kanadından Scott Rohde bu hoş tezahüratı boşa çıkartmayacak bir yolla teşekkür etti ve Naughty Dog'un böylesi özel bir oyun çıkardıklarından ötürü gururlu olduklarını dile getirdi.
 
   Uzun lafın kısası, oyun firmalarının dahi birbirlerini tebrik ettiği bir sektörde oyunlar uğruna ne olur birbirinizin kalbini kırmayın! Hoştur güzeli övmek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler