The Last of Us'a Yeni Harita ve Silahlar Eklendi

29.08.2014 18:58 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi The Last of Us'ın çoklu oyunculu modu için sürekli yeni içerikler geliyor. PlayStaiton,blog üzerinden yapılan yeni açıklamaya göre oyuna yeni silahlar ve haritalar geldi. Bunun yanında oyunun PlayStation 4 sürümünde yaşanan eşleştirme sorunu bugün gelen güncellemeyle büyük oranda çözülmüş olacak.
 
      Bugün gelen güncelleme oyuna iki yeni multiplayer haritası ekliyor. Bunlardan biri uzak menzilden düşmanlarını avlamayı seven oyuncuların seveceği Beach, diğeri de Financial Plaza. Bu iki haritanın ücretsiz olarak PlayStation 3 ve PlayStation 4 için yayınlandığını belirtelim.
 
     Bunun yanında oyuna Scoped Weapons Bundle bir silah paketi de oyuna eklendi. Uzak menzilli silahların yer aldığı bu paket PlayStation Store üzerinden 3 dolar karşılığında satılıyor. Eğer silahları tek tek almak isterseniz de her birini 1 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.
 
   Oyuna eklenecek haritalar için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler