The Last of Us'ın Bağımsız Çok Oyunculu Oyunu için Konsept Çizim Yayınlandı

09.06.2022 23:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu oyunu konsept bir çizim paylaştı.
 
Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliği sırasında konuşan Naughty Dog başkanı Neil Druckmann oyun hakkında şunları söyledi: “Size söyleyebileceğim şey bu oyunun gayet büyük olduğu. Yaptığımız tek oyunculu oyunlarımızdan daha da büyük diyebilirim. Oyunun bir hikayesi var. Bu hikayeyi anlatma şeklimiz de bu oyuna özel olacak.
 
Oyunun ayrıca yepyeni bir karakter kadrosu var.  Oyun, Amerika Birleşik Devletleri'nin bir bölgesinde geçiyor ve bu gerçekten harika. Oyun, Uncharted ve The Last of Us üzerinde çalışan kişiler tarafından geliştiriliyor. Yönetim kadrosu içerisinde Vinit Agarwal, Anthony Newman ve Joseph Pettinati yer alıyor. Gelecek yıl bu oyun hakkında daha fazla bilgiyi sizlere sunacağız." 
 
Oyunun platformları henüz açıklanmadı. 
 
Konsept çizim 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler