The Last of Us'ın DLC Paketlerinden Resmi Bilgiler

İlk DLC ile gelecek haritların ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
27.09.2013 17:08 Gökhan Yılmaz

 
     Naughty Dog, şu an DLC üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığını söyleyerek bizleri nelerin beklediğini anlattı. Üç adet DLC paketini içeren Season Pass kullanıcıları, çıkacak olan bu paketlere ücretsiz sahip olacak.
 
     İlk DLC paketi olan Abandoned Territories Map Pack'te isminden de anlaşılacağı üzere multiplayer için yeni haritalar bulunuyor: Dinamik olarak kum fırtınalarına gebe olan Suburbs, yeşillere bürünmüş ve arka planında zürafaların bulunduğu şehir merkezi Bus Depot, gizliliğin ön plana çıktığı gece haritası Hometown ve son olarak dikey olarak kat kat bölgelerin bulunduğu Bookstore. Tüm bu haritalar 15 Ekim'de indirmeye sunulacak.
 
     İkinci DLC paketi ise tek kişilik senaryoyu hedef alıyor ve yeni bir karaktere sahip. Şu an için fazla bilgi bulunmuyor ama Mo-cap çalışmalarına başlanmış ve paket Aralık - Ocak ayları arasında çıkacak.
 
     Son DLC paketi yine multiplayer'a odaklanıyor ve 2014'ün ilk yarısında çıkacak. Bu paketle ilgili bilgiler de yine ileriki bir tarihte aktarılacak.
 
     Ayrıca yine Season Pass sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak 60'dan fazla eşya (Maskeler, şapkalar) bulunuyor. Eğer bu paketleri ayrı ayrı almak istemiyorsanız ve %75'lik indirimden yararlanmak istiyorsanız Season Pass'i 20$'a hemen satın alabiliyorsunuz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler