"The Last of Us'ın Naughty Dog'un İsmini Lekeleyeceğini Düşündük"

15.07.2015 15:47 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz neslin en beğenilen oyunları arasında gösterilen The Last of Us'ı oynayanlar oyundan gayet memnun kalmışlardı. Ancak yapımcı ekip Naughty Dog, The Last of Us'ın yapım sürecinde kendilerine pek fazla güvenememiş.
 
    Bir röportajda konuşan The Last of Us'ın oynanış yönetmeni Bruce Straley, "The Last of Us'ın  patlayacağını düşündük. Naughty Dog'un ismini buralara yıllardan beri birçok fedakarlıklar yaparak ve çok çalışarak taşıdık. Ama The Last of Us'ın Naughty Dog'un ismini ve imajını lekeleyeceğini düşündük." sözlerini söyledi.
 
    Öte yandan oyunun senaristi Neil Druckmann da Bruce Straley'in açıklamalarına, "Gerçekten de oyunun Naughty Dog'un çöküşünü başlatacağını düşünüyorduk." cümlesiyle bir ekleme yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler