The Last of Us'ın PS4 Sürümü Resmi Olarak Onaylandı, İlk Bilgiler Amazon'dan Geldi

09.04.2014 19:16 Samet Konuksal


Güncelleme: Sony, oyunun yaz aylarında çıkacağını onayladı.
 
    Haftalar önce Sony Türkiye'nin yetkililerinden Sercan Sülün, Sony'nin The Last of Us sürprizini bozmuştu. Gün içerisinde ise oyunun PS4 sürümü, PSN mağazasında listelenmişti. Yapılan listeleme bir hatadan çok uzak olsa da, resmi açıklamayı da beklemek zorundayız. Evet, en nihayetinde Sony, konuyla ilgili açıklama yapmaya hazırlanıyor. 
 
    Sony yetkililerinden Shuhei Yoshide, Twitter hesabı üzerinden "SCEA olarak The Last of Us: Remastered'in PS4'e çıkacağını onaylıyoruz. Çok daha ayrıntılı bilgileri kısa süre içerisinde sizle paylaşacağız." açıklamasını yaptı.
 
    Sony cephesinden açıklamalar gelir gelmez Amazon da oyunu ön siparişe sundu. Fiyat etiketi olarak 59.99 doları, tarih olarak ise yer tutucu 31 Aralık'ı görüyoruz. Künye içeriğinde ise oyunun 1080p'de çalışacağı, daha detaylı karakter modellemelerini, gölgelendirme ve ışıklandırmayı içereceği belirtilmiş. Ayrıca şimdiye kadar çıkan bütün DLC'lerin bu pakette yer alacağı söylenmekte. Amazon'un sayfasında çözünürlüğün belirtilmesine rağmen oyunun kaç FPS değerlerinde çalışacağıyla ilgili bir bilgi yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 9 Dk önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 50 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler