The Last of Us'ın Şahane Videosu Yayınlandı!!

11.12.2011 03:34 Samet Konuksal


     Video Game Awards ödül töreni geçtiğimiz dakikalarda başladı. Sony'nin "inanamayacağımız" oyunu The Last of Us ise, görkemli bir şekilde törenin başında kendini gösterdi!
 
     Daha önceden Naughty Dog'un olabileceği yönünde bulgularını aktardığımız The Last of Us'ın bu videosuyla yapımcısı da kesinleşmiş oldu. The Last of Us'un ilk videosunda ekip, "Videodaki görsellerin tamamı direkt olarak Playstation 3'den alınmıştır." uyarısını yaparak bizleri büyülemeye başlıyor.
 
      The Last of Us'un ilk videosuna baktığımızda, daha önce yapılan hayran araştırmalarıyla da ortaya çıktığı gibi, mantarların mutasyona uğrattıklarıyla savaşmak zorunda kalıyoruz. Atmosfer açısından oldukça etkileyici görünen videoda grafikler de gerçekten ağızlarımızı açık bırakmaya yetiyor. Sanırım The Last of Us, bu nesildeki konsolların devrinin kapandığını düşünenlere Naughty Dog'dan 'tokat gibi' cevap niteliğinde olacak.
 
     Herneyse, sizleri daha fazla oyalamadan Naughty Dog'un yeni eseriyle baş başa bırakalım;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler