The Last of Us'ın Satışları 3.4 Milyonu Geçti

09.07.2013 10:02 Alkan Adakaner


     Sony ve Naughty Dog'un büyük beğeni toplayan yeni oyunu The Last of Us'ın satışları da oldukça iyi gidiyor. Sony tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun satışları 3.4 milyonu geçti.
 
    Bu satış başarısıyla birlikte The Last of Us aynı zamanda 2013'te Playstation 3'ün en hızlı satan oyunu olmayı da başardı. Yaklaşık 3 haftadır piyasada olan oyunu bu satış miktarına ulaşması gerçekten büyük başarı.
 
     Umarız bu satış başarısından sonra The Last of Us'ın devam oyunuyla da karşılaşabiliriz; çünkü Naughty Dog bize gerçekten harika bir macera yaşatmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler