The Last of Us'ın Yeni DLC'si Yarın Duyurulacak

23.07.2014 14:44 Ömür Gencer


      PlayStation 4 sürümüyle gündemden inmeyen The Last of Us: Remastered bildiğiniz gibi bu ay çıkışını yapacak. Daha önce geliştirici firmanın duyurduğu gibi oyuna multiplayer DLC'si gelmeye devam edecek. Yapılan açıklamaya göre bu DLClerden birinin yarın yani 24 Temmuz'da duyurulması bekleniyor.
 
      Naughty Dog'dan Eric Monacelli, PlayStation Blog'da yeni multiplayer DLC'sinin Perşembe günü duyurulacağını ve Twitch üzerinden yayın yapılarak bu DLC'nin oyunculara tanıtılacağını söyledi. Ayrıca DLC'nin yanında oyunun PlayStation 4 sürümünde bulunan yeni özelliklerinin de gösterileceği belirtiliyor. 

      The Last of Us için çıkacak DLClerin hepsinin multiplayer odaklı olacağını ve senaryo DLC'sinin gelmeyeceğini hatırlatalım. Ayrıca çıkan bu DLCler cross-buy olacak. Yani DLC'yi bir kere aldığınızda hem PlayStation 4 hem de PlayStation 3 için sahip oluyorsunuz. The Last of Us: Remastered 29 Temmuz'da PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler