The Last of Us'ın Yeni Nesil Sürümünde Ön Yükleme Yapılamayacak

21.06.2014 01:50 Ömür Gencer


     2013'ün en iyi oyunları arasında gösterilen The Last of Us'ın PlayStation 4 sürümü The Last of Us: Remastered'ın çıkışına haftalar kaldı. Oyunun yapımcıları yeni nesil The Last of Us için bir iyi bir de kötü haber paylaştı. 
 
     Kötü haber, geçtiğimiz günlerde başlayan ön yükleme özelliğinin The Last of Us: Remastered için kullanılamayacağı. Bunun sebebi olarak oyunun ön sipariş 20 Mayıs'tan önce açıldığını gösteriliyor.
 
     İyi haber ise, Naughty Dog çalışanları son zamanlarda oyunun yeni nesil sürümünü test ediyorlarmış ve oyunun bu sürümünden oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar.
 
     Pek çok çalışan oyunun 60 FPS'de sinematikler dahil inanılmaz olduğunu ve yeni nesil sürümünü oynayan oyuncuların PlayStation 3'deki The Last of Us'a geri dönemeyeceğini belirtiyor. Bu çalışanların arasında Anthony Vaccar, oyunun multiplayer'ının 60 FPS'de eğlenceli olduğunu fakat tek kişilik modda oyunun PlayStation 3 sürümünün (30 FPS) daha iyi olduğunu ve 60 FPS'de sinematik etkinin kaybolduğunu paylaştı. 

     Bu şaheserin yeni nesilde nasıl olacağını deneyim etmenize fazla kalmadı. The Last of Us: Remastered, 29 Temmuz'da oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler